TROBADA AMB SOCIS I SÒCIES EXPECTANTS D’EL NOSTRE RACÓ

Publicado por El Nostre Racó en

Cohabitatge a Catalunya

Aquest passat 26 de maig, la nostra cooperativa, El Nostre Racó, va organitzar a l’espai La Quadra, a Santa Maria de Palautordera, una trobada amb els socis i sòcies expectants de l’associació.

A la trobada, després de donar la benvinguda als assistents, vam explicar quina és la situació actual del projecte: l’arquitectura d’habitatges i espais, la despesa econòmica feta i prevista, i el calendari dels treballs d’obres.

També vam presentar un petit PowerPoint per explicar per què és tan important viure en un ambient saludable, lliure de tòxics, preservant la reserva cognitiva i en companyia, durant la probable etapa més llarga de la nostra vida: l’envelliment. Així mateix, vam compartir com pensem aplicar aquests objectius a la nostra vida en cooperativa i en la recerca d’una vida plena i saludable, en l’aspecte més ampli d’aquesta paraula.

Els nostres objectius principals

A la trobada amb socis i sòcies, vam explicar també un dels nostres objectius principals: fer una associació d’amics i amigues de la cooperativa que acollirà socis i sòcies expectants i persones interessades en els projectes de cooperatives d’habitatges sèniors. Aquesta associació servirà per fer trobades d’aprofundiment i de coneixement d’aquests tipus d’habitatges i activitats diverses que esperem siguin molt enriquidores.

Finalment, vam presentar els nostres arquitectes, que van mostrar el projecte arquitectònic, i també la nostra cooperativa veïna Itaca-Palau, amb la qual compartim territori i constructora, i amb la qual esperem compartir molts projectes de futur.

Després d’un tast de galetes, vam passejar per Santa Maria de Palautordera per anar a visitar els terrenys, tot compartint amb els assistents vivències i expectatives.

Des d’aquestes pàgines volem animar a totes les persones interessades en els projectes d’habitatges de cooperatives sènior en cessió d’ús, que es posin en contacte amb nosaltres a l’email elnostreraco2021@gmail.com per seguir en contacte, fer pinya i ajudar-nos tots plegats a aconseguir un envelliment joiós i saludable.