Qui Som?

Som una comunitat autogestionada i participativa

Som una comunitat vibrant i única formada per 8 persones

Ens unim amb l’objectiu de crear un espai de convivència enriquidor, on cada membre tingui l’oportunitat de créixer, connectar i gaudir d’una vida plena.

El projecte va néixer al 2021, en el bell municipi de Santa Maria de Palautordera, a prop del Montseny. Ubicació privilegiada envoltada de la bellesa natural de la zona.

Ens inspirem en els valors de la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.

Aquesta es la nostra comunitat

fundadora el nostre raco

Feia anys que ens rondava per el cap que seria de mi y la meva parella quant fóssim grans, els meus fills tenen la seva pròpia….

Empieza atardecer, y en el paseo se ven a los niños corretear y gritar llenos de alegría y júbilo, con risas descontroladas, pero….

cohousing a catalunya

Soy Puri Pertierra, tengo 67 años, socia impulsora junto con Montse Freire y Ana Ramírez del proyecto de Cohabitatge El Nostre Racó…

cobatitage

Fa temps que havia pensat en treballar menys i viure en una zona tranquil.la, lluny del soroll i del brogit de Barcelona i pensava fer-ho…

santa maria de palautordera cohabitatge

Vaig descobrir el mon del cohabitatge i em vaig assessorar perquè sempre m’ha interessat el mon col.laboratiu i vaig didicir….

Me llamo Juan García Guerrero y tengo 74 años. Después de cuatro décadas dedicadas a la informática como ingeniero de telecomunicaciones…

Em dic Maria Benítez quan tenía 50 anys, vaig començar a pensar com volia viure la velleça, no m’agradaba anar a una residència….

Hola a tots, jo sóc en Marc i tinc 66 tacos. A mi el Cohabitatge amb va arribar de casualitat, fa uns 4 anys, sense jo buscar-ho i en el moment més…